Lekplats konfigurerare

Gratis Produkt katalog!

Catalog

Genom att fylla i nedanstående formulär kan du beställa vår senaste katalog eller ladda ned den som PDF fil.

Om Lars Laj

Mer än 50 års erfarenhet av design och konstruktion av artiklar till lekplatser har givit Lars Laj den nödvändiga kompetensen att leverera optimala lösningar för utomhus lekplatsmiljöer.

Lars Laj Lekplatser levererar lekplatsutrustning till hela världen exempelvis Sverige, Norge, England, Tyskland, Polen, Dubai, Kuwait och många andra "länder".

Låt barnen vara barn - Konceptet

Barn älskar att leka , barn är födda till lek och barn skall leka – vår uppgift är att göra det roligt och utmanande samtidigt som det är säkert och tryggt.

Bestäm du, Vi fixar - Flexibiliteten

Vårt modulsystem är flexibelt i nästintill orimlig grad. Vi kan därför göra individuella lösningar som tillgodoser den enskilde kundens speciella önskningar och behov.

Säkerheten först - Säkerheten

Säkerheten har högsta prioritet hos Lars Laj Lekplatser. Lars Laj modul system är certifierat, testat och kontrollerat av TÜV enligt dom senaste EU reglerna för lekplats utrustning, norm EN 1176.

Material av hög kvalitet - Kvalité

Användning av material av högsta kvalitet kombinerat med starka konstruktioner samt en noga kontrollerad produktion, gör Lars Laj produkten unik vad gäller den höga kvaliteten. Därför håller våra lekredskap för intensiv användning och ser fräscha och inbjudande ut i många år.

Förbered er att leka!
Lars Laj Lekplatser